Alguns dels nostres projectes

Food4Rhino

A Food4Rhino.com  confien en JOINSo des de 2012 en l’evolució d’una plataforma orientada a oferir apps i recursos per a Rhino i Grasshopper, programes de disseny 3D líders mundialment.

JOINSO ha estat escollit per la seva àmplia experiència com a consultors Drupal, empresa membre de “Drupal Association”, així com partners en Amazon WebServices.

La conjunció d’ambdós tecnologies i la nostra àmplia experiència, ha permès dotar a Food4Rhino.com d’un site ràpid, amb alta usabilitat, amb un buscador potent, així com permetre una evolució d’infraestructura sota demanda ben sostinguda, donat que dóna suport a més de 126000 usuaris a nivell mundial, serveix més de 127000 descàrregues mensuals i es preveu que segueixi creixent a futur degut al seu enorme èxit.


Mobles Izquierdo

Mobles Izquierdo és una empresa familiar dedicada al moble amb àmplia experiència en el sector mobiliari, la seva fabricació a mida i la decoració de la llar.

Fundada el 1962 com a fabricant artesanal de mobles per al televisor i escriptoris, ha evolucionat cap a tots els àmbits de la decoració i l’interiorisme, sempre mantenint-se fidel als seus orígens i oferint un producte a la mida del client.

JOINSO ha creat una web adaptada a tots els dispositius, en la que els clients poden veure l’ampli catàleg de productes que ofereixen així com packs amb ofertes per a moblar tot el pis.

AvgAntivirus

AVGAntivirus.es és la web de referència a nivell d’Espanya i Andorra per a compres, renovacions i serveis de suport i assistència en la marca d’antivirus AVG.

Aquesta, ofereix una sèrie de característiques com són:

Web adaptada a tots els dispositius.
Gestió senzilla de les adreces de facturació.
Consulta d’històric de comandes.
Actualització constant del catàleg oficial AVG.
Packs d’assistència i instal·lació.

També confien en nosaltres

O dit d’una altre manera…

Clients satisfets

10 anys,

5 mesos i

18 dies

al seu servei